BCin1.nl webdesign

BCin1.nl, als het om meer gaat dan alleen een website ontwikkelen!

Ieder bedrijf hoort een site te hebben. De website is namelijk een extra communicatievorm met de bezoekers, jouw bestaande of potentiële klanten. Je kunt zo informatie kwijt over jouw producten of diensten en over jezelf.  Dan is het belangrijk dat jouw website goed functioneert en de juiste informatie geeft.

Een site is toch makkelijk?
Er komt veel bij kijken om een goede website neer te zetten. Met een pagina en wat tekst ben je er namelijk nog niet. De website zal vindbaar moeten zijn via zoekmachines, anders krijg je geen bezoekers. Heb je bezoekers, dan moet de site goed werken en interessant zijn om jouw bezoekers te behouden. Door alles goed op elkaar in te laten spelen, kom je met geïnteresseerde en potentiële klanten in contact. Daarnaast moet je je onderscheiden ten opzichte van jouw concurrenten. Je dient ze altijd een stapje voor te zijn, en dat lukt je met het BCin1.nl webdesign.

Website usability
Bij het neerzetten van jouw website houd ik rekening met de website usability. Ook wel de gebruiksvriendelijkheid van je site genoemd. Kunnen bezoekers makkelijk hun weg vinden op je site? Worden de verschillende onderdelen op een logische plek weggezet?

Werkt je website niet naar behoren, dan kun je veel bezoekers verliezen en die komen niet één, twee, drie terug. Het is dus belangrijk dat jouw website gelijk gebruiksvriendelijk wordt gemaakt.

Zoekmachine optimalisatie
Het BCin1.nl webdesign zorgt voor een totaal oplossing bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. Tijdens het schetsen van de nieuwe site houd ik rekening met de zoekmachine optimalisatie. De pagina’s bouw ik zo op dat jouw website optimaal door zoekmachines wordt geïndexeerd. Daarbij schrijf ik teksten op basis van SEO. De pagina’s en de teksten zijn dus beide zoekmachinevriendelijk.

Niemand is gelijk
Ieder bedrijf is anders, iedere doelgroep is anders. Daarom maak ik voor iedereen een BCin1.nl webdesign op maat. Ik inventariseer jouw wensen en jouw doelgroep, waarna het creatieve proces van start gaat. Buiten de zoekmachine optimalisatie en de website usability houd ik rekening met het grafische en technische aspect van de nieuwe website.

Concreet BCin1.nl webdesign, plan en offerte aanvragen? Laat mij weten wat je wil, ik informeer je graag over de verschillende mogelijkheden.