, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Nieuws

Content-marketing

Een stap voor stap Content Marketing handleiding voor beginners

06-09-2013 | Creëren van waardevolle content waarmee een behoefte wordt opgelost, is het proces wat Content Marketing wordt genoemd. Het kost echter tijd om goede content te creëren en om eraan te blijven werken. Daarom wil niet iedereen eraan beginnen. Wellicht dat de volgende vijf stappen je op weg helpen.
Lees meer

community-2

5 manieren om betrokkenheid met jouw online community te vergroten

16-08-2013 | Ben jij een community manager of hou jij o.a. de social media pagina’s bij voor jouw bedrijf, dan is het misschien verbijsterend maar jij bent het eerste contact met de buitenwereld. Wil je een grotere betrokkenheid van deze mensen en meer reacties op je blog, forum of social media pagina krijgen, lees dan nu deze vijf tips.
Lees meer

Big-Data

Waarom een data expert inhuren of aannemen?

09-08-2013 | Big data is the next big thing voor iedere webshop en marketeer, die hiermee te maken heeft. Want al deze informatie is de sleutel tot het ontsluiten van nog meer informatie voor je bezoekers. Maar waarom zou je er dan iemand voor inhuren of aannemen? Hier een aantal redenen om voor een data-expert te gaan om zo je gegevens inzichtelijk te krijgen.
Lees meer

mond-tot-mond-reclame

Laat jouw klant aan het woord: mond-tot-mond reclame

02-08-2013 | Als bedrijf kun je het natuurlijk altijd over jezelf hebben, hoe goed je service is en je producten zijn. Echter reviews of getuigenissen moeten juist van je klant(en) komen. Hoe krijg je jouw klanten zover om voor mond-tot-mond reclame te zorgen en hoe ga je dat op je website plaatsen?
Lees meer

Content-Marketing-specifieke-content

21 typen content die we allemaal begeren!

26-07-2013 | Content is er in verschillende soorten en maten. Of het nu geschreven of visuele content is, de inhoud moet op een of andere manier een boodschap afgeven. Welke typen content zijn er dan?
Lees meer

marketing-wedstrijd-facebook-2

3 tips voor een effectieve Social Media wedstrijd

19-07-2013 | Bij een Social Media wedstrijd werkt het geven van een gratis cadeau erg goed, zeker om meer volgelingen te krijgen. Echter hierbij is het probleem dat de meeste nieuwe volgelingen niet meer zo snel terugkeren naar jouw pagina. Hierbij drie tips om een goede wedstrijd in te zetten.
Lees meer

content-strategy-450x278

Zes belangrijke fouten waarom Content Marketing niet werkt

12-07-2013 | Sommigen schudden een Content Marketing strategie gewoon uit hun mouw en hoeven er geen moeite voor te doen, terwijl anderen niet weten waar ze moeten beginnen. Een reden dat het met Content Marketing fout kan gaan, is dat men egoïstisch overkomt. Hoe kun je de zes egoïstische fouten vermijden?
Lees meer

concurrenten

4 manieren om jouw concurrenten te overtreffen

05-07-2013 | Heb je weleens het gevoel dat je concurrent je net een stapje voor is? Zo kan het voor een startende ondernemer best lastig zijn om een zakelijke droom te volgen. Hier vier eenvoudige manieren om je bedrijf te laten onderscheiden in de markt.
Lees meer

content-management-system

Waar op te letten bij het vervangen van je Content Management Systeem

28-06-2013 | Als je aan het overwegen bent om je Content Management Systeem te vervangen, wat de reden hiervoor ook is, lees hier een aantal tips waar je op moet letten. Zo ben je er zeker van dat je het juiste CMS kiest en geen dingen over het hoofd ziet!
Lees meer

desktop-vs-mobile

7 tips om jouw mobiele website gebruiksvriendelijk te maken

21-06-2013 | Steeds meer mensen gebruiken mobiele devices om op het internet te surfen. Is het dan voldoende om jouw website zo te verkleinen dat het op een kleiner mobiel scherm past. Dacht het niet! Een mobiele website moet juist functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom een aantal tips.
Lees meer

wirwar-reacties-op-internet

Reacties kunnen best vervelend zijn

14-06-2013 | Iedereen heeft een stem op internet en dat resulteert meestal in een mening geven. Die mening kan dan wel eens negatief uitpakken en een discussie is dan heel snel het resultaat. Wat nu als je het reageren op een andere manier insteekt en dus het uitgroeien van een wirwar en heftige discussies kunt minimaliseren?
Lees meer

content-marketing-omarmen

Wanneer beslis je om content aan te schaffen?

07-06-2013 | Overweeg jij of je content gaat uitbesteden of iemand daarvoor gaat inhuren? De kennis over de producten of diensten heb je gewoon in huis en creëren van content is dan makkelijk. Waarom leg je dan toch het creëren van content buiten je bedrijf neer?
Lees meer

Content-Marketing

Maak een gewoonte van jouw Content Marketing

30-05-2013 | Het is echt niet eenvoudig om je strikt aan een Content Marketing strategie vast te houden. Om een goede strategie in te zetten, vergt discipline en wilskracht. En als dan de resultaten in eerste instantie uitblijven, dan is het helemaal belangrijk om door te zetten. Hoe zorg je er dan voor dat je er een gewoonte van kunt maken? Hier een aantal ideeën!
Lees meer

comic-content-strategy

3 tips om met jouw content je bedrijf op te laten vallen

23-05-2013 | Om een goede Content Marketing aanpak in te zetten, vraagt om tijd en veel energie. Daarnaast heeft het zich bewezen als een middel om mensen aan je bedrijf te binden en uiteindelijk tot betaalde klanten te maken. Daarom 3 tips die jou kunnen helpen om een Content Marketing strategie in te zetten en om te vormen naar volgende en betalende klanten.
Lees meer

Nog even snel opruimen en dan weekend!

3 tips om de productiviteit van content schrijven te verhogen

16-05-2013 | Content schrijven vraagt veel tijd en het is dan zeker een uitdaging om de regelmaat erin te houden. Maar niet iedereen vindt het makkelijk om regelmatig content te produceren. Daarom hierbij een aantal tips om ervoor te zorgen dat ook jij het regelmatig schrijven onder de knie krijgt.
Lees meer

Internet-content

4 manieren om foto’s te gebruiken in je Content Marketing strategie

10-05-2013 | Foto’s zeggen meer dan duizend woorden over de inhoud van een tekst of een product. Daarnaast wordt het oog altijd getrokken naar een foto op een webpagina. Hoe zorg je er dan voor dat je foto’s op een juiste manier in jouw Content Marketing strategie gebruikt?
Lees meer

blog

Acht tips voor goede blog content

03-05-2013 | Wil je als blogger trouwe volgers trekken? Het gaat dan echt om de inhoud van jouw verhaal en de manier waarop je schrijft, die lezers aantrekt. Helaas is het creëren van dergelijke inhoud niet gemakkelijk. Hier een aantal tips die ervoor zorgen dat volgers jouw berichten niet meer willen missen.
Lees meer

SEO-basishandleiding

Basishandleiding SEO voor content schrijvers

25-04-2013 | Ben jij iemand die geen ervaring heeft met SEO, dan is dit stuk perfect voor jou. Deze basishandleiding is namelijk uitermate geschikt voor de medewerker die content schrijft en nog niet zoveel weet over de basis SEO richtlijnen. Lees nu de basisregels waarmee je op een goede manier content creëert die door de zoekmachines goed wordt begrepen.
Lees meer

Black-hat-SEO-nu-met-negative-SEO

Vermijd SEO Rampen

18-04-2013 | Eerlijke SEO inzetten kost tijd en geld, maar daar gaat ook zeker wat voor terugkomen. Om dan snel en eenvoudig voor cloaking of blackhead (zwarte SEO) te gaan! Dat zijn enkele valkuilen waar je je bewust van moet zijn. Want als het fout gaat met SEO, dan gaat het ook goed fout.
Lees meer

Content-marketing

Internet Marketing: Voordelen van Content Marketing

11-04-2013 | De beste manier van marketing op internet is Content Marketing. Het produceren en publiceren van content is geen gemakkelijke taak, het neemt namelijk veel tijd in beslag. Maar het heeft absoluut meer voordelen, dan het nadeel tijd. Hopelijk laten de voordelen je inzien dat hierin investeren belangrijk is.
Lees meer

seo_strategie

Het creëren, analyseren en evalueren van de SEO strategie

04-04-2013 | Een volledige SEO strategie opzetten en bijhouden kan nog weleens ontmoedigend werken. Hoe kun je er dan voor zorgen dat het leuk blijft, maar ook dat je ziet wat je doet en er grip op houdt. Hierbij een aantal basisstappen om het hele proces om de strategie heen makkelijker te maken.
Lees meer

Landingspagina-call-to-action

De landingspagina, hoe werkt die het beste?

28-03-2013 | Een landingspagina, ook wel bestemmingspagina, is een pagina die een specifiek doel heeft. Op een landingspagina kan bijvoorbeeld een nieuw product worden aangeboden, gratis dan wel tegen een kleine vergoeding. Hoe kun je er voor zorgen dat de landingspagina’s doen wat ze moeten doen?
Lees meer

doelgroep

4 stappen voor het vinden van het juiste publiek

21-03-2013 | Wat was er eerst, de kip of het ei? Natuurlijk is dat een iets andere context als het gaat om het schrijven van de juiste content. Maar wat komt bij content het eerst, de inhoud of het publiek? Het is van cruciaal belang om eerst te weten voor wie je gaat schrijven, voordat je met de inhoud aan de gang gaat.
Lees meer

bounce-rate

7 manieren om de Bounce Rate te verlagen

14-03-2013 | Iedere website heeft te maken met een Bounce Rate. De Bounce Rate, ook wel weigeringspercentage genoemd, is de percentage die aangeeft dat een bezoeker op de binnengekomen webpagina gelijk weer vertrekt. Maar wat nu te doen om ervoor te zorgen dat een bezoeker op je website blijft en dus pagina’s een lage Bounce Rate hebben?
Lees meer

conversie-verbetering-bcin1

De 8-punten checklist voor conversie verbetering

07-03-2013 | Massa’s bezoekers op je website is natuurlijk heel erg mooi, maar als zij alleen maar kijken en niet kopen….. dan doet dit niks voor jouw business. Je hebt pas succes als de bezoekers een product of dienst bij je kopen, het daadwerkelijk converteren naar een aankoop! Check de volgende 8 punten voor je eigen website.
Lees meer

referral-marketing

De voordelen van Referral Marketing

28-02-2013 | De kracht van Referral Marketing zit hem vooral in het online als offline gedeelte en kan worden uitgebuit door allerlei soorten bedrijven. Over de term wordt nog weleens vervelend gedacht, want het gaat toch om die vervellende spam mails of het “werven” van nieuwe mensen door bekende en vrienden!
Lees meer

artikel-marketing

4 stappen naar doeltreffende artikelmarketing

21-02-2013 | Artikelmarketing is zonder twijfel een van de snelste en eenvoudigste manieren om een website te promoten. Toch wordt er weinig in gezien, omdat men denkt dat het moeilijk en tijdrovend is. Als je dan weet dat artikelmarketing het goedkoopste en snelste is om gericht gratis bezoekers naar je blog of website te krijgen, kijk je er misschien anders tegenaan.
Lees meer

Vintage-typemachine-zwaar-werken

Vergeet SEO bij het schrijven van Content

14-02-2013 | Het ergste wat iemand kan doen bij het schrijven van content voor een website, is de SEO regels te allen tijde daarbij in het achterhoofd te houden. Iedereen die de basis regels van SEO leest kan het idee krijgen dat het belangrijk is om de zoekmachines te imponeren door overal veel gebruik te maken van keywords.
Lees meer

klantenservice-online

7 regels voor het online reageren op klanten

07-02-2013 | Op internet wordt veel gedeeld, zo ook door ontevreden klanten. De meeste ontevreden berichten zullen terecht komen op de zakelijke Social Media pagina’s van het betreffende merk. Om dan de schade te beperken of juist naar het positieve om te draaien, is het belangrijk om adequaat en goed te reageren. Maar hoe doe je dat?
Lees meer

i-love-alphanista

Alphanistas: Succesvolle vrouwen

31-01-2013 | Vandaag weer eens heel wat anders dan over SEO, optimalisatie, usability of Content Marketing. Dit artikel gaat namelijk over die vrouwen die succesvol zijn in wat zij ook doen, maar daarbij durven te zeggen dat ze niet perfect zijn. Deze vrouwen staan bekend als Alphanistas.
Lees meer

popeye-spinach-advertainment

Weer zo’n buzzwoord in 2013: Advertainment

24-01-2013 | Het oudste voorbeeld van een advertainment is toch wel Popeye. Een spinaziefabrikant heeft met een tekenfilmfiguurtje getracht zijn producten meer onder de aandacht te brengen, er een gevoel bij te creëren en natuurlijk daarmee de verkoop proberen te verbeteren. Maar wat is het nu precies?
Lees meer

Introducing-Graph-Search-Facebook

Is jouw privacy echt gewaarborgd bij Facebook Graph Search?

17-01-2013 | Afgelopen dinsdag heeft Facebook onder veel bombarie een nieuwe zoekmethode geïntroduceerd. Met Facebook Graph Search kunnen gebruikers alle inhoud van alle pagina’s doorzoeken aan de hand van zoekcriteria. Nou, bijna alles dus.
Lees meer

phablet

Modewoord voor 2013 – Phablet

10-01-2013 | Zoals ieder jaar zijn er een aantal modewoorden die we het hele jaar door vaker zullen tegenkomen. Zo zijn er ook voor 2013 een aantal van die woorden, die al door meerdere bronnen op een rijtje zijn gezet. Sommigen modewoorden komen zelfs op meerdere lijstjes voor, zoals Phablets.
Lees meer

content-marketing-300x252

Content Marketing: waar niet aan voorbij te lopen – punt 3

03-01-2013 | Het nieuwe jaar is begonnen, dus alles moet weer even op scherp gezet worden. Dit artikel sluit daar heel goed bij aan! Zoals beloofd, vandaag deel drie uit de serie “Waar niet aan voorbij te lopen met Content Marketing”. Weet je nog waar de eerste twee delen over gingen?
Lees meer

content-marketing-300x252

Content Marketing: waar niet aan voorbij te lopen – punt 2

20-12-2012 | Waar moet je allemaal niet aan voorbij lopen wanneer je met de strategie van Content Marketing bezig gaat? Vorige week heb ik nog geschreven over dat branding niet alleen offline gebeurd. Vandaag is punt 2 aan de beurt: ‘Kijk niet met oogkleppen op naar de inhoud van je content’
Lees meer

content-marketing-300x252

Content Marketing: waar niet aan voorbij te lopen – punt 1

13-12-2012 | Steeds meer tijd wordt er besteed aan Content Marketing. Voor volgend jaar zijn zelfs de berichten dat er door veel bedrijven nog meer budget vrijgemaakt gaat worden hiervoor. Content strategie staat of valt door er goed over na te denken en het goed in te richten en te zetten. Waar moet je dan zeker op letten?
Lees meer

BLOG on speech bubble price labels

Ideeën om te bloggen – deel 3

06-12-2012 | Na al twee artikelen met ideeën voor blogposts te delen, volgt vandaag het laatste deel met daarin nog acht suggesties. In totaal heb je hiermee 23 suggesties voor een blogpost. Heel veel succes en plezier met het vullen van jouw blog hiermee!
Lees meer

BLOG on speech bubble price labels

Ideeën om te bloggen – deel 2

29-11-2012 | Hopelijk hebben de blogideeën van vorige week je creativiteit gegeven. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke onderwerpen. Daarom na de zeven ideeën van verleden week, deze week nog een aantal nieuwe suggesties. Misschien zie je er een aantal voorbijkomen die je al gebruikt of lees je hier een aantal nieuwe ideeën voor je blogposts.
Lees meer

BLOG on speech bubble price labels

Ideeën om te bloggen – deel 1

22-11-2012 | Wanneer je een blog hebt, is het soms best lastig om een onderwerp te vinden. Want waar ga je deze keer over schrijven. Het is wel belangrijk om creatief te blijven met bloggen en niet altijd over hetzelfde iets te vertellen. Wat doe je dan als je gewoon even niks kunt verzinnen? Dat is dan best vervelend, want ja, je blog blijft natuurlijk wel bezocht worden en doorgaan.
Lees meer

content-marketing-begrippen-NL

Wat is bewezen in Content Marketing?

15-11-2012 | Al een tijdje wordt er over Content Marketing geroepen. Volgens de internet- en marketingindustrie is het de toekomst. Maar of dit echt waar is, is nog niet helemaal te zeggen. Al wordt er steeds meer tijd en geld besteed aan Content Marketing en geven veel Marketeers aan er in 2013 veel budget voor over te hebben, de adviezen blijven uit.
Lees meer

ecommerce-wat-is-bewezen-BCin1

7 ‘fouten’ vermijden in e-commerce

08-11-2012 | Hoe komt het toch dat bezoekers geen order in je webshop plaatsen? Komt het misschien doordat je een aantal facetten toch niet helemaal goed hebt geregeld? Er zijn namelijk minimaal zeven punten die een potentiële klant op de vlucht laten slaan.
Lees meer

Sporten, dat geeft veel ‘zakelijke’ voordelen

Sporten, dat geeft veel ‘zakelijke’ voordelen

01-11-2012 | Vandaag eens geen inhoudelijke informatie over content of SEO, maar eens wat anders. Net zo belangrijk, of misschien wel meer, want het gaat om je geestelijke en lichamelijke welbevinden! Als je hard werkt, dan is het heel goed om daar eens afstand van te nemen.
Lees meer

Google-SEO

Google begrijpt Social SEO … Jij ook?

25-10-2012 | De principes van de zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn er al een hele tijd. Social Media is relatief nieuw, ook al is de groei ervan in de afgelopen vijf jaar uitbundig door platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Er is dan ook nooit echt nagedacht over de impact van Social Media op de SEO in zoekmachines.
Lees meer

Bullet-Points

Bullet Points, zorg voor overzicht in je content

18-10-2012 | Schrijven voor het web is, op enkele uitzonderingen na, vooral gericht op de beknopte artikelen die in (bijna) één oogopslag duidelijk zijn. Juist omdat steeds meer mobiel gelezen wordt. Hoe kunnen die kleine zwarte stippen dan helpen om de inhoud beknopt maar duidelijk te houden? En natuurlijk de lezer aantrekt….
Lees meer

how-to-craft-a-content-marketingplan

Essentiële tools voor een Content Marketeer – Deel 2

11-10-2012 | Voor in een Content Marketing Plan zijn er verschillende tools die goed bruikbaar zijn. Een goed inhoudelijk plan met meerdere tools zorgt ervoor dat een merk meer bereik zal hebben dan alleen een website of een blog. Vorige week heb ik de eerste zes tools doorgenomen, nu volgen de laatste vijf.
Lees meer

how-to-craft-a-content-marketingplan

Essentiële tools voor een Content Marketeer – Deel 1

04-10-2012 | Voor in een Content Marketing Plan zijn er verschillende tools die goed bruikbaar zijn. Elke tool afzonderlijk zal niet werken, juist gebruik maken van een diversiteit aan tools zorgt voor een goede balans. Deze week de eerste zes tools die je kunt gebruiken in je Content Marketing Plan.
Lees meer


Toon meer nieuwsberichten