Alphanistas: Succesvolle vrouwen

31-01-2013 | Alphanista | Alphanistas | Content |

Vandaag weer eens heel wat anders dan over SEO, optimalisatie, usability of Content Marketing.
Dit artikel gaat namelijk over die vrouwen die succesvol zijn in wat zij ook doen, maar daarbij durven te zeggen dat ze niet perfect zijn. Deze vrouwen staan bekend als Alphanistas.

Het lifestyle design merk is een aantal jaren geleden voor het eerst voorbij gekomen in een blog. Een blog die leuk en uitdagend moest zijn.

Maar na al die jaren is het woord toch uitgegroeid tot een volwaardige lifestyle of design merk. Zo zijn er vrouwen die zich met recht Alphanistas mogen noemen.

Een Alphanista weet als geen ander haar leven zo te verbeteren dat zij een nieuwe toekomst creëert, opnieuw uitvindt en het weer vernieuwt. Daarbij weten ze dat het  niet nodig is om perfect te zijn, maar dat het juist de moeite waard is om fouten te maken. Want van fouten maken leer je, en kun je jouw leven blijven aanpassen en verbeteren.
Een Alphanista omarmt haar ‘slechte’ kant en hierdoor is zij juist een ‘hele’ vrouw die met beide benen op de grond staat.

Wie zijn dan een aantal bekende Alphanistas? Wat dacht je van Oprah, Carla Bruni of  Michelle Obama? Maar ook Linda de Mol, Monique van de Ven en Simone Kleinsma vind ik echte Alphanistas.

Ik meet mij echt  niet met deze bekende Alphanistas. En ook al vind ik mezelf best succesvol in wat ik doe, zowel privé als zakelijk. Daarbij probeer ik mijn ‘slechte’ kant te omarmen en iedere keer te leren van mijn fouten. Daardoor ben ik in de afgelopen jaren een stuk “rijker” geworden in mijn leven en heb ik heel veel geleerd, zowel van het positieve als van het negatieve.
Maar een echte Alphanista vind ik mezelf nog lang niet, ook al ben ik wel een eind op weg!